43 de subofițeri au fost avansați în grad, la Jandarmeria Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață, 43 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.

Momentul avansării a avut loc într-un cadru festiv, la revista de front a unităţii. Acest eveniment important din viața militarilor marchează atât maturitatea profesională cât și imboldul de a merge mai departe cu aceeași determinare.

Adjunctul inspectorului șef, colonel Vîrciu Ioan, a înmânat noile grade cadrelor avansate, transmițându-le cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.