39 de utilaje intervin pe drumurile județene. Drumul Slatina de Mureș-Mădrigești a fost închis circulației publice

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean Arad, în calitate de administrator al DJ 708 Slatina de Mureș – Gurahonț, anunță că tronsonul cuprins între Slatina de Mureș și Mădrigești a fost închis, din cauza ninsorilor masive. Hotărârea a fost luată deoarece dificultatea drumului ar fi pus în pericol siguranța circulației în zonă. Acest tronson prezintă pante abrupte și curbe deosebit de periculoase, fiind înregistrate și ruperi de crengi ale copacilor, generate de depunerile de zăpadă.

Drumul va fi redeschis după ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Recomandăm participanților la trafic multă atenție. Se intervine pe toate tronsoanele de drum județean, nu sunt alte drumuri blocate, dar se circulă în condiții de iarnă.

„În județul Arad se intervine pe drumurile județene cu 39 de utilaje. Avem, în afara lor, 9 mașini de patrulare”, transmit reprezentanții CJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.