28 de jandarmi din Arad au donat 11 litri de sânge

Social Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

28 de jandarmi au participat la o acțiune de donare de sânge care a avut loc miercuri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Activitatea a fost organizată de către Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, în urma diminuării semnificative a stocului de sânge din cadrul centrului, precum și scăderii numărului de donatori cauzată de situația pandemică.

Ca de fiecare dată, jandarmii arădeni au înțeles importanța și necesitatea acestei activități și nu au stat pe gânduri răspunzând imediat apelului umanitar.

„Pentru jandarmi donarea de sânge reprezintă atât salvarea de vieți cât și o datorie morală pe care o au față de comunitatea din care fac parte”, transmit reprezentanții IJJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.