2,68 milioane de lei pentru sport, de la Primărie. UTA și FCC UAV Arad au luat cei mai mulți bani

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Primăria, prin Centrul Municipal de Cultură, a împărțit suma de 2.680.000 de lei, destinată sportului arădean, din cea de-a doua sesiune de proiecte. În total, pe cei 2,68 de milioane s-au bătut o sumedenie de cluburi și organizații sportive din Arad, fiind depuse un total de 37 de proiecte. Cu toate acestea doar 21 dintre aceste proiecte au fost declarate ca fiind eligibile.

Ei bine, mai mult de 60% din această sumă a fost primită de UTA. Vorbim aici despre 1,7 milioane de lei. Pe locul doi se află FCC UAV Arad, care a primit 700.000 de lei.

Cei 280.000 rămași au fost împărțiți între ACS Olimpia Bujac, ACS Viitorul, ACS Fortuna, CS Atletico, ACS Gymteam Arad, CS Universitatea, ACS Șah Club Vados, CS PRO Volei, ACS Fitness Experience, AJ Tenis de Masă, Academia de Tenis de Masă „Daniela Dodean”, FC Beldiman, ACS Tiger Karate, CS Atleții Arădeni, CS Mistral și CS Dum Dance Team.

Cluburile și/sau asociațiile care au avut proiecte ce nu au fost eligibile sunt: CS PRO Volei, CS Atletico, ACS Tiger Karate, CS Universitatea și CS Westar. Cu mențiunea că primele trei dintre acestea au avut totuși și proiecte declarate ca fiind eligibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.