24 de migranți afgani și pakistanezi, majoritatea fără acte, depistați în municipiul Arad

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat ieri, 11 ianuarie, pe raza municipiului, 19 persoane de origine afgană și pakistaneză.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că cele 19 persoane nu aveau documente de ședere pe teritoriul României și ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia, spre România, în urmă cu 2 zile. S-au intocmit acte de depistare și constatare, persoanele fiind predate Punctului de trecere a frontierei Turnu.

Tot ieri, polițiștii Biroului de Ordine Publică, în urma unei sesizări, au depistat pe strada 6 Vânători, 5 bărbați de origine afgană și pakistaneză în vagonul unui autocamion care descărca marfă la sediul unei firme.

Doi dintre aceștia nu aveau documente de ședere pe teritoriul României și ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia spre România, în urmă cu 4 zile. S-au întocmit acte de depistare și constatare, iar cele 2 persoane au fost predate Punctului de trecere a frontierei Turnu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.