2 iunie – Ziua Națională a Adopției

Sursă imagine: DGASPC Arad

Social

Scris de Arad Obiectiv

2 iunie, Ziua Naţională a Adopţiei, este o zi specială pentru acei copii speciali și pentru părinții lor adoptivi care le-au oferit acestora șansa unui nou început, într-o nouă familie, care îi înconjoară cu dragostea și căldura pe care numai un părinte o poate dărui.

În județul Arad numărul adopțiilor cunoaște, de la an la an, o creștere. În prima jumătate a anului 2022,  DGASPC Arad, prin Serviciul Adopții, a înregistrat următoarele date:

Cei care doresc informații despre procedura adopției și își doresc să devină părinții unui copil aflat în sistemul de protecție, pot obține informații la sediul DGASPC Arad – Serviciul Adopții, Arad, Str.1 Decembrie 1918, nr.14 sau la telefon 0257/210055.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.