vineri, 19 iulie, 2024

UPDATE – 19 localități din județ vor rămâne, săptămâna viitoare, fără energie electrică

Distribuie articolul

Nu mai puțin de 19 de localități din județul Arad vor rămâne, pe rând, fără curent electric, săptămâna viitoare, începând de luni dimineața.

Anunțul este făcut de către reprezentanții E-Distribuție Banat SA, care anunță că vor fi efectuate lucrări de reparații și întreținere a instalațiilor și rețelelor electrice, precum și a posturilor de transformare.

Este vorba despre municipiul Arad și localitățile Șilindia, Satu Mic, Luguzău, Camna, Tauț, Nadăș, Minișu de Sus, Minișel, Buteni, Chișineu-Criș, Târnova, Dud, Mermești, Seleuș, Iermata, Moroda, Vidra și Ineu.

Astfel, luni (19 octombrie), între orele 09:00 și 15:00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică pe o parte a stradă Poetului din municipiul Arad.

În aceeași zi, însă în intervalul orar 09:00 – 17:00, vor rămâne fără curent localitățile Șilindia, Satu Mic, Luguzău, Camna, Tauț, Nadăș, Minișu de Sus, Minișel, Buteni și strada Mircea Vodă din Chișineu-Criș.

Marți (20 octombrie), de la 09:00 la 17:00, lucrările de întreținere vor lăsa fără curent localitățile Târnova, Dud, Mermești și strada Mihai Viteazul din Chișineu-Criș.

O zi mai târziu, miercuri, tot de la 09:00 la 17:00, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice în Seleuș, Iermata, Moroda, Mermești și Vidra.

Joi (22 octombrie), de asemenea între 09:00 și 17:00, zona Dealul Viilor de lângă Ineu, dar și localitatea Vidra vor fi afectate.

Zona Dealul Viilor și zona Tămand din Ineu, respectiv localitatea Vidra, vor rămâne fără curent vineri, între 09:00 și 17:00.

UPDATE

O ultimă informare a celor de la E-Distribuție anunță alte zone în care va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Astfel, marți, 20 octombrie, între orele 09:00 și 15:00, vor fi întreruperi programate în Radna – de la viaduct și până la ieșirea spre Cladova, dar și în Lipova, pe străzile Timișorii și Vânătu.

Miercuri, 21 octombrie, tot între 09:00 și 15:00, vor avea de suferit cartierul Romana Residence și străzile Tribunul Andreica, Plopilor, Stupilor și Brezoianu, din municipiul Arad.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Table of contents

Din aceeași categorie

Noutăți