15 kilometri de asfalt nou, la Ghioroc

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Comuna Ghioroc va beneficia de finanţare prin Programul „Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru asfaltarea a 15 kilometri de străzi.

Două noi contracte, ce vizează modernizarea infrastructurii stradale, au fost semnate de primarul localității Ghioroc, Corneliu-Popi Morodan.

Cetățenii comunei Ghioroc, dar și ai satelor aparținătoare, Cuvin și Miniș, vor beneficia astfel de investiții de aproximativ 15 milioane lei.

Edilul comunei a subliniat că aceste fonduri sunt extrem de bine-venite.

„Sunt investiții mult așteptate de comunitatea locală. Cu aceste proiecte asfaltăm aproape străzile din comună, în afară de cartierul nou de la Gară, pe care îl vom asfalta din bugetul propriu și din fonduri de la Consiliul Județean”, a declarat primarul Corneliu-Popi Morodan.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.