115 ani de Ambulanță!

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Acum 115 ani a fost înființat în România primul serviciu public de Ambulanță. A trecut de atunci mai bine de un secol. Un secol în care oameni adevărați au luptat, s-au sacrificat și s-au jerfit în lupta continuă cu moartea!

Pentru noi toți, cei care activăm în cadrul SAJ Arad, salvarea de vieți a primat întotdeauna propriei noastre existențe.

Vocația de salvator nu s-a concretizat într-o meserie, ci mai degrabă într-o MENIRE! Pe care fiecare din noi am onorat-o, salvând viețile semenilor noștri.

Aniversarea din acest an este constrânsă de reglementările legale impuse de pandemia COVID- 19.

„Trebuie sa punctez faptul că ultimele 16 luni au reprezentat pentru noi toți cei care activăm în cadrul SAJ Arad o provocare fără precedent. Am fost și vom continua să rămânem în prima linie a luptei cu SARS COV-2. Am gestionat criza sanitară, trecând peste greutăți de neimaginat, cu „prețul” unui efort epuizant, forțând orice limită!

Este o onoare și un real privilegiu să mulțumesc pe această cale colegilor, instituțiilor statului și fiecărui cetățean care ne-au sprijin în demersul nostru asumat!

ÎNTOTDEAUNA ȘI TUTUROR, GATA PENTRU AJUTOR!

Salutul nostru va fi susținut de sunetul sirenelor ambulanțelor din dotarea SAJ Arad la ora 10.00 în data de 28 iulie 2021. Imnul Ambulanței va răsuna sub faldurile drapelului Ambulanței”, transmite managerul Serviciului de Ambulanță Județean Arad, Raveca Nicoară.

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, AMBULANȚA!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.